Астрология и политика: Продължаваме промяната

На 19.09.2021 г. в 11 часа в София беше представен официално новият политически проект. Ще разгледаме картата на събитието – т.нар. инцепция. Ще разгледаме какво казва астрология за продължаваме промяната.

 

Изгрява знакът Скорпион. Това е неподвижен знак, който има ориентация към трайност. Марс е управител на Скорпион се намира в 11 дом, който е свързан с групи хора, съмишленици. Това показва масовост. Една от приоритетните цели на проекта може да е свързана с привличане на ресурси към обявената от създателите му обществена кауза. В тази карта Марс е малефик извън секта, разположен в знак на своята есенциална слабост, при което върви към изгаряне от Слънцето. Това показва, че новият проект не е в състояние да оправдае очакванията на хората. Невидимостта на Марс го отслабва и говори за скрити процеси. За скрити процеси говори и Венера, която също изгрява върху Асцендента и има отношение към тази инцепция, включително и чрез рецепция с Марс. А и самият знак Скорпион по естествен начин се свързва с това. Вероятно е да има задкулисни игри и споразумения. Предстоящото изгаряне на Марс говори за редица конюнктурни промени, с които ще трябва да бъде съобразен този политически проект.

 

Сатурн ранява изгряващия градус с квадратура, което говори, че в дългосрочен план проектът може да се срещне с пречки и силите, които се противопоставят срещу него, в крайна сметка биха могли да надделеят. Сатурн е ретрограден, западен, но се намира в своя домицил – в случая говорим за стари играчи, които добре познават правилата на играта. Донякъде неблагоприятните влияния се смекчават от позицията на двата бенефика върху ъглите, но и двете планети ще се изявяват по специфичен начин, тъй като са с отслабен космически статус. Отчетливо се проследява ресурсната ориентация на проекта. Вероятно е да има обещания за привличане на крупни чуждестранни инвестиции, за разкриване на нови работни места в индустрията и за подобряване на стандарта на живот в страната.

 

Луната в инцепцията прави тригон с Асцендента и Венера – това говори, че част от гражданите наистина харесват проекта и ще му се доверят. Има показания също така те да участват във властта, но това няма да донесе нужната промяна и ще е за кратко време. Луната все още не е навлязла в орбиса на пълнолунието, но върви към тази фаза, която носи тенденция към неустойчивост. На Луната не ѝ предстоят други аспекти в знака, ако се разглеждат само планетите от септенера. Позицията на управителите на тази лунна фаза (преди пълнолуние) също говори за обществена значимост на проекта и неговата ресурсна ориентация, с изявления за по-добър стандарт на живот чрез стимулиране на инвестиционната активност. При всички положения ще заложат на популярност сред обикновените хора, които имат очаквания някоя външна сила да направи живота им по-добър, макар че всяка една промяна, както се знае, първо идва отвътре.

Сподели: