Хорарен въпрос: Да си сменя ли работата?

Питащият имаше дилема дали да напуска работата си (без да има конкретна друга оферта) и се чудеше дали това е правилното решение и се обърна към нас и зададе Хорарен въпрос.

Изгрява знакът Скорпион и неговият управител е Марс (не Плутон – Плутон е много бавноподвижен и трудно може да опише човек или ситуация, влиянието му е повече мунданно). В изгряващия градус се проектира и неподвижната звезда Зубен ал Шемали или „Северна Везна“. Тя e част от съзвездието Везни и е с природа на Меркурий и Юпитер според Птоломей. Тя дава късмет, щастие и високи властови позиции.

Марс се намира в 9 дом над хоризонта в мъжки знак и извън своята секта. Марс е в терма на Меркурий, а Меркурий управлява 10 дом на кариерата (10 дом се разглежда за въпроси относно кариерата и заемане на длъжност, а не 6 дом, който се свързва със служене, болести, слуги, инциденти). Венера също така вече е направила аспект с Марс. Венера управлява 11 дом – на мечтите и надеждите. Това означава, че питащият има твърде големи очаквания към сегашната си работа.

Меркурий се намира в 8 дом – на загубите, кредити, при това той управлява 8 дом (тъй като 8 знак е Близнаци).

Между Марс и Меркурий няма аспекти и те са в знаци, които не се виждат.

Луната е в последните градуси на Дева, тоест сменя знака и влиза във Везни, едновременно с това влиза в 11 дом. Смяната ще се случи след 1 единица време или 1 месец. Това означава, че част от надеждите му ще бъдат изпълнени след 1 месец. Също така Луната прави и квадрат с Меркурий, който се намира в знака на Луната – Рак, тоест имаме рецепция.

Всичко това показва, че той трябва да остане на сегашната си работа и да не бърза с нейната смяна, защото ако я смени, е твърде вероятно неговите финанси да се влошат и да се наложи да ползва кредити.

Eдин месец по-късно питащият научи, че ще получава допълнителни финансови бонуси всеки месец, което го зарадва, че не е предприел стъпка към напускане на работата си.

Сподели: