Хорарен въпрос: Какво да правя с колата си?

Питащият имаше проблеми с колата си и се интересуваше дали да продължава да инвестира в нея пари за ремонт или да я продаде на автомобилна морга и постави Хорарен въпрос.

Кратък анализ

Тук основните сигнификатори са Луната, Слънцето и Меркурий.

Меркурий, управител на Асцендента, се отделя от съвпада със Слънцето, което току що е сменило знака, планета перегрин и навлиза в 12 дом – колата не е изобщо в добро състояние и не се вижда питащият да продължи да я използва.

Луната е в последен градус в Рак и отива в Лъв, където няма достойнства, и също така прави квадрат с взаимна рецепция със Слънцето, което управлява 4 дом – това ни носи информация, че предстои значима промяна, свързана с колата. Каква ще бъде промяната? Звездите показват, че няма смисъл от продължаване на инвестиране на пари, а най-добрият вариант е тя да отиде на автоморга, тъй като вече е в доста тежко състояние и краят на колата скоро ще настъпи.

Няколко седмици по-късно стана окончателно ясно, че няма смисъл от продължаващи ремонти, и питащият я предостави на автоморга.

Това е един пример, в който отговор от типа на ДА или НЕ не е полезен за питащия, защото той трябва да направи избор, и за това, че хорарната астрология е полезна в такива ситуации.

Сподели: