Хорарен въпрос „Как ще мине интервюто ми за работа и какви очаквания да имам?“

На питащия му предстоеше интервю за нова работа, тъй като търсеше по-добра от сегашната. Работата е в сферата на медицинските услуги и затова зададе Хорарен въпрос.

Картата показва, че питащият е притеснен и мисли както за сегашната си работа, така и за предстоящото интервю – показват го позициите и аспектите на Луната и Юпитер. В традиционната астрология при въпроси, свързани с кариерно развитие, се гледа основно 10 дом, а не 6 дом.

Относно самото интервю може да се очаква човекът, който ще проведе интервюто, да е възрастен и сериозен мъж. Около самата нова работа има доста неясноти и неизвестности и нещата не са такива, каквито изглеждат, както и че може да донесе още стрес и напрежение (позициите на Марс, Юпитер, Меркурий). Вероятната заплата също няма да е висока.

Казах му да разпита внимателно, защото има доста неясни моменти, и че заплатата няма да е това, което очаква.

След интервюто стана ясно, че провеждащият събеседване наистина е бил възрастен, сериозен мъж. А относно самата работа се оказа, че не става дума за същия град, а за друго населено място на 2 часа път. Парите също не бяха много и питащият отказа предложението.

Сподели: