Хорарна астрология: „Ще се омъжа ли за това момче?

Питащата беше започнала връзка, беше въодушевена и имаше големи надежди и зададе въпроса, който е свързан с Хорарна астрология : „Ще се омъжа ли за това момче“ ?

Изгрява знакът Везни и съответно негов управител е Венера. Венера е планетата на любовта, която се намира извън своята секта и в тъмен дом. Венера също така прави съвпад със Северния възел, а както бяхме давали преди цитати от античните автори, това носи нещастие за питащия.

Между основните сигнификатори Марс и Венера няма аспект и съответно голям обмен на енергия. Това само по себе си означава, че няма потенциал за брак.

Луната се намира в най-южната точка на хороскопа и току що е сменила своя знак, като е минала в Лъв, който е сух и горещ знак, в противовес на нейната природа – да овлажнява. Луната върви към опозиция със Сатурн, който макар да е малефик в секта, управлява 4 дом – края на нещата. Всичко това отново затвърждава негативния развой.

На питащата беше отговорено да няма големи очаквания и че към края на лятото през август месец техните отношения ще приключат и няма потенциал за брак. Питащата беше първоначално разочарована, но в края на лятото направи обратен контакт и заяви, че наистина най-накрая връзката е приключила през август месец и потвърди, че очакванията й са били прекалено големи и връзката е нямала потенциал.

Сподели: